Ven a ver nuestro stock en Lleida, más de 100 vehículos, pruebalos sin compromiso,

Berlina de segona mà i ocasió a Lleida

BUSCA ENTRE NUESTROS COCHES

Coches de Autostar Lleida

Resultados: 12 de 43 coches
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siguiente

Compra la teva berlina de segona mà a AutoStar

Comptem amb un ampli catàleg de berlines d'ocasió de les millors marques, com ara Audi, BMW, Ford o Nissan. Tots els nostres vehicles estan completament revisats i oferim garantia de fins a 24 mesos.

Què és un cotxe tipus berlina?

Un cotxe tipus berlina és un turisme amb una carrosseria tancada i un sostre fix. Es tracta d'un model molt popular, especialment entre les famílies, pel seu gran espai interior i les característiques de seguretat.

Per què comprar una berlina de segona mà?

Les berlines són un bon tipus de cotxe per comprar de segona mà perquè ofereixen un bon equilibri entre preu i rendiment. Són molt fiables, cosa que significa que pots esperar que durin molt de temps si es cuiden adequadament.

D'on ve el nom de berlina?

El nom berlina prové de la ciutat de Berlín, Alemanya. Va ser allà on es va presentar per primer cop aquest tipus de vehicle. D'aquí es va popularitzar anomenar a aquests cotxes berlines o amb carrosseria berlina.

Quina diferència hi ha entre una berlina i un sedan?

Els cotxes de tipus berlina i sedan són molt semblants, però hi ha algunes diferències entre ells. La principal diferència és la grandària; els cotxes sedan solen ser una mica més grans que els de tipus berlina. Els cotxes sedan tenen un espai del darrere més ampli, cosa que els fa ideal per a persones que necessiten transportar molt equipatge. Finalment, els cotxes de tipus berlina tendeixen a ser una mica més econòmics quant a benzina i altres despeses.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra política de cookies. Más información

Entendido